27 Temmuz 2015 Pazartesi

ALİ ERALP YAZDI: Sözün kısası: ONLAR GEÇMİŞTE RÜZGÂR EKTİLER, ŞİMDİ FIRTINA BİÇİYORLAR…

ALİ ERALP
ALİ ERALP, YAZDI:
Sözün kısası:

ONLAR GEÇMİŞTE RÜZGÂR EKTİLER, 
ŞİMDİ FIRTINA BİÇİYORLAR…

Ama olan yoksul, gariban çocuklarına oluyor. Bir bakın hele… IŞİD’in, PKK’nın katlettiği kişiler arasında bir tek bakan, başbakan, patron çocuğu var mı?

Onlar her cinayetten, her ölümden sonra bir tek şey yapıyorlar: Bol bol konuşuyorlar… Esip gürlüyorlar… Bir tek şey söylüyorlar:

“Failler yakalanacak, kanları yerde kalmayacak…”

Kınalı kuzular yok olup gittikten sonra, canlar heba olduktan sonra, kanları yerde kalsa ne olur, kalmasa ne olur? Failler yakalansa ne olur, yakalanmasa ne olur? Zaten geçmişte yakalananları da davullar zurnalar eşliğinde siz salıvermediniz mi?

Şimdi görmeyen gözlerin, duymayan kulakların, görmeleri ve duymaları için bir kez daha yineleyelim:
Bu Suruç katliamları, Şanlıurfa, Diyarbakır cinayetleri birer tertiptir. Plandır. Programdır…

Ne IŞİD, ne PKK ne de Ortadoğu’da faaliyet gösteren bir İslamcı cinayet çetesi ABD emperyalizminden habersiz adım atamaz… Kolunu bile kıpırdatamaz…

Ne de onun yerli ortakları, emir erleri…

ABD emperyalizminin her şeyden haberi vardır ve tüm bombalar onun bilgisi dahilinde patlatılmakta, cinayetler onun bilgisi dahilinde işlenmektedir…

Hedef Türkiye’yi Ortadoğu Cehennemine çekmek, onu bir “İLERİ KARAKOL” gibi kullanmaktır. Bu bombalardan, cinayetlerden sonra, hemen, hiç vakit kaybetmeden, İncirlik Hava Üssü”nün ABD Emperyalizminin emrine sunulması, kullanımına açılması bir şey ifade etmiyor mu sizce?

Hem de geçici bir hükümet tarafından, hem de böyle bir karar, TBMM’sinden geçirilmeden, TBMM’sinin onayını almadan…

Milletin öfkesini dindirmek için, gazını almak için, iş olsun, laf olsun torba dolsun diye her faciadan sonra onların yinelediği sözü biz, yüreğimizin, beynimizin derinliklerinden kopup gelen bir isyanla, bir hınçla, bir başkaldırı öfkesi ve içtenlikle yeniden haykırıyoruz:

“Bütün bu katliamların Failleri yakalanacak, kanları yerde kalmayacak, tek tek hesap sorulacaktır…”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder