3 Temmuz 2017 Pazartesi

İŞTE GERÇEK BU: "SİVAS MADIMAK VE BAŞBAĞLAR KATLİAMLARI ABD/CIA TAŞERAONLARI (PKK) TARAFINDAN YAPILMIŞTIR" Sefa Yürükel, Hollanda Türkleri Konseyi Başkanı Etnograf ve Sosyal antropolog

SİVAS MADIMAK VE BAŞBAĞLAR KATLİAMLARI ABD/CIA TAŞERAONLARI TARAFINDAN YAPILMIŞTIR
Sefa Yürükel
Hollanda Türkleri Konseyi Başkanı
Etnograf ve Sosyal antropolog
ABD Emperyalizminin ağzı salyalı piyonu olan PKKnin Başbağlarda yaptığı 5. Temmuz katliamı, at sahibine göre kişner misalidir. Bir birine bağlı olarak yapılan 2. Temmuz Sivas ve 5. Temmuz Başbağlar patronu. hedefi, sebebi ve sonucu belli ikiz katliamlardır. 
Bugün CIA nın ve Pentagonun, Türk Devleti içindeki gladyosuna 1976 larda (süper Nato) kurdurduğu ve doğrudan kullandığı piyon örgütlenmesi PKK terör örgütü, 5. Temmuz 1993 tarihinde Erzincanın, Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar koyunda, 33 Canımızı şehit etmiştir. PKK bunu yaparken, goya 2. Temmuzda, dinci gericiliğin Sivasta 35 Canımızı yakarak yaptığı katliama cevap olarak yaptığını belirtmektedir.
Elimizdeki verilere göre, 2. Temmuz ve 5. Temmuz kaliamlarını yapan ve yaptıran, Türkiyede kontrgerilla diye bilinen, Türk Devleti içine yerleşen ve terör örgütlerini sevk ve idare eden ABD-İsrail patentli gladyodur. Burada yapılan iki katliamda hedef, Türkiye Cumhuriyetinin milli birliğidir. Eylemlerin amacı, Türkiyede mezhep ve etnik bazda iç çatışma yaratıp, bölünmeyi Gladyo koordinasyonunda derinleştirmektir. Bizim için bu katliamiların yapan teröristler ikiz kardeştir. Hedefleri Türkiye Cumhuriyetini yıkmak ve Türk Milletini imha etmektir. Katliamı yapanların birisi dini kullanmış ve biriside etnik milliyetçiliği kullanmıştır. İki katliamdada atlar sahibine göre kişnemiştir. Katledilenler Türkiye Cumhuriyetinin masum vatandaşlarıdır. İşte emperyalizm ve hedef seçtikleri ülkelere karşı kullandıkları terörizm böyle bir şeydir. İki katliamdada kullananlar ve kullanılanlar temsilinde; insanlık yoktur, vicdan yoktur. ahlak yoktur, kardeşlik ve dayanışma yoktur. Sadece verdikleri ve aldıkları talimatı uygulama vardır.
Bugün aynı zihniyet ve uygulama emperyalistler ve piyonları vasıtası ile tüm ortadoğu coğrafyasına yayılmıştır. ABD -İsrail-İngilterenin işbirliği ile, BOP planı çerçevesinde serpiştirilmiştir.
Başbağlar katliamındaki taşeron terör örgütü PKK yı kullana ABD artık açıktan Suriye ve Irakta PKK ya benim kara gücüm demekte ve her türlü siyasi, askeri ve ekonomik yardımıda açıktan yapmaktadır. Yani, İsrailin ve İngilterenin her anlamda tam desteklediği PKK, ( siz terör unsurlarının kökenlerine bakmayın) aslında, krulduğundan beri bir ABD imalı terör örgütüdür. Suriye ve Iraktaki durum bunu çok barizleştirmiştir. Daha öncede yıllarca TSK nın istihbaratı ve MİT bunu bilmektedir. Türk Devletinin belgelerindeki, doğrudan PKK ya askeri ve siyasi olarak yapılan ABD yardımları bunu göstermektedir.
2. Temmuzdaki katliamı Sivasta yapanlarda, İŞİD e bizden birileri, isyankar çocuklar ve dost kuvvet diye bakan zihniyetin ta kendisidir. Kafa aynı kafadır. İŞİD de ABD imalatı bir terör örgütüdür. Irak işgalinden sonra Irak ve tüm Ortadoğu coğrafyasını ABD isteğine göre şekillendirmek için kurulmuştur. Bu konuda ABD üst düzey yöneticilerin itiraflarına bakmak yeterlidir. Hatta İŞİD i ABD nin kurduğunu ve eğittiğini bilmek için Obamanın İŞİD ile ilgili konuşmasına bakmak yeterlidir. konuşmasında İŞİD in hızlı eğitilmesini belirten ABD nin Eski Devlet Başkanı Obama da İŞİD in ABD nin bölgede projesini gerçekleştirmek için gerektiğinikonuşmasında itiraf etmiştir.
İŞİD de, PKK gibi bir ABD fabrikasından çıkmış, Ortadoğuyu şekillendirmede kullanılan birer maniveladır. PKK yı 1976 larden itibaren, Türk devleti içindeki Amerikancı Gladyo nasıl kurduysa, İŞİDİ de 2004 ten itibaren Amerikancı gladyo Irakta aynı şekilde kurmuştur. İki örgüt de, bugün ABD ve dostları olan İsrail ve İngiliz ajanların sevk ve idare ettiği bir ABD terör örgütüdür. Buradada terör unsurlarının, kullanılan kişilerin kökenine bakılmamalıdır. Kökenler, örgüt isimleri kullanılan terör örgütlerinin bölge halklarını ve uluslararası toplumu yanıltmak ve kandırmak için birer araçtır. Sadece kamuflajdır. Esas patronu ve niyeti, hedefi gizlemek için yapılan birer taktiktir.
Bugün dahada iyi anlaşılıyorki, 2. Temmuz ve 5 Temmuz ikiz katliamları, ABD koordinatörlüğünde sevk ve idare edilen katliamlardır. Patron bu bakımdan aynıdır. Örgütler ve bahaneler sözde değişiktir. O gün yapılan bu İki katliamda bugün, bu anlamda; Afganistan, Suriye, Irak, Yemende, ABD ve piyonları tarafından yapılanlara referanstır. Sebep ve sonuçlar, amaç, hedef hep aynıdır.
Hedef Türkiye ve tüm İslam Coğrafyası diye bilinen ülkelerin yer üstü ve yer altı kaynaklarıdır. Yağmalamaktır.
Burada emperyalistler, tehdit olarak gördükleri milletleri ve devlet aygıtlarını yok etmelerini önlerine görev olarak koymuşlardır. Bunu ABD eski Dışişleri Bakanı Rize zaten açıkça söylemlerinde belirtmiştir. Kullandıkları metod ve araçlar hep aynıdır. Din ve etnisite, insan hakları,demokrasi ve manivela olarak kurup kullandıkları zalim ve masumu oynayan terör örgütleridir. ABD işte buna göre, yani BOP planına göre, Ortadoğu Coğrafyasında örgütler kurmaktadır. Emperyalistler bilindiği gibi 100 yıllık planlar yapar. İnsanların kısa hafızasının bunu algılaması bazen güç olabilir. Sonuç ortadadır, Ortadoğu ve Afganistan kan gölündedir. Yer altı ve yer üstü kaynakları, piyonlar vasıtasıyla ya tam kullandırılamamakta yada ABD, İngiltere ve İsrailin kullanımına açık haldedir. Bugün tüm Coğrafya yabancı işgali altındadır. Direnenleri yok etmek için aynen Balyov ve Ergenekon davaları, kimyasal silah savları gibi her türlü kumpas kullanılmaktadır.
Artık emperyalizm işini seri şekle dökmüştür. Aynı 2. Temmuz ve 5. Temmuz gibi ,Ortadoğu Coğrafyasında artık yıllık yada aylık değil, ABD, İngiltere ve İsrailn başrol oynadığı günlük katliamlar ve soykırımlar yapılmaktadır. İnsanlık ve savaş suçları işlenmektedir. Yapanlar ve yaptıranlar aynı güçlerdir. Faydası kime diye sorguladığımızda bunu açıkça görebiliriz.
Yukarda belirttiğimiz gibi, 2 Temmuz, Sivas ve 5 Temmuz Başbağlar, katliamları, emperyalizmin, Ortadoğu Coğrafyasına tam hakimiyetini gerçekleştirmek için, milletimizi ve devletimizi imha etmek için uygulama projeleridir. Bugünde aynı süreç devam etmektedir.
Türkiyeyi yönetenler uzun süredir; siyasi akılı kullanan, tahlilden, analizden, uluslararası ilişkilerden ve vizyondan çok uzaktır. Bugüne kadarki izledikleri politikaya bakılırsa, etnik ayrılıkçılığın ve gerici dinciliğin kullanıldığı, müsait bir ortam yaratmışlardır. Çünkü kendileride, dini ve etnisiteyi öne çıkartmışlar ve iktidar olmuşlardır. T.C. kuruluş felsefesinden uzaklaşmışlar ve buna gayrette etmişlerdir. İşte bu ortamda, etnik ve dinsel kışkırtıcılık önemli tehlike arz etmektedir.
Açıktan tehlikeli sularda gezindiğimiz bugünlerde, Türk Milleti ve Devleti, hem kendi içinde ve hemde dışında bu tür katliamlara uğramaması için insiyatif almalı, hem kendine hemde bölge Devlet ve Milletleri ile işbirliği içinde, emperyalizmim bölgedeki oyununu bozmalıdır. ABD imalatı terör örgütlerinin bir daha kaliam yapmasına bu şekilde dur demelidir.
Yüce Türk milletini önümüzdeki süreçte tarihimizden ve diğer milletlerin tarihlerinden ders çkararak gerici dincilerin ve ettnik bölücülerin terörizmine ve arkasındaki patron ABD ve işbirlikçi devletlerin planlarını bozmaya ve Türkiye Ortadoğu Coğrafyasında kardeş kanının akmaması için örgütlü insiyatif almaya ve bilinçli yaşama ve kayıtsız şartsız zalimlere karşı taraf olmaya çağırıyoruz.
Burada binlerce defa tekrar ve tekrar ediyor, 2. Temmuzda Sivasta ve 5. Temmuzda Başbağlarda Amerikancı gladyo tarafından koordine edilip, kendi imalatları olan terör örgütlerine yaptırdıkları katliamları lanetliyoruz. Şehit edilen sevgili Canlarımızın anıları önünde saygı ile eğiliyoruz. Saygılarımla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder