15 Nisan 2015 Çarşamba

Greek; Hırsız. Yalancı… Yalçın KOÇAK, 18. dönem Sakarya Milletvekili

Greek; Hırsız. Yalancı…
Yalçın KOÇAK
18. dönem Sakarya Milletvekili
            Batıda medeni olduğunu iddia edenler, yani 16. Yüzyıla kadar tuvaleti bilmeyen, tüy dikiciler yıkanmayı bilmeyip, koku üreticiler her türlü bulaşıcı hastalıkları pisliklerinden üretip dünyaya salanlar; aslında medeni olmadıklarını pekâlâ biliyorlar bu sebeple yüzyıllarca sahte bir tarih ve asalete atıflarla geldiler.
Helen medeniyetinin devamıyız diyerek onun kendisi olduğunu savunan Yunanı da şımarttılar. Avrupa’nın şımarık çocuğu senin sıfır rakamın yoktu her tarafın medeni olsa aritmetiğin, şakülün bozuktu, seninde işine geldi Avrupa ya asalet pohpohladın yıllarca, geçindin.
Hiç demedin burada Traklar var, Makedonlar var, Spartalılar var ben sadece Atinalıyım.
Antik Helen ile Greek’in benzemezliğini Meydan Laorusse Greek maddesi layıkıyla cevaplıyor, 
HIRSIZ…
AB fonlarını 3 yüz milyar Euro’yu ne yaptı bu Greekler iç ettiler şimdi üzerine yatmak için iktidar değiştirip Avrupa’ya da gözdağı veriyor palikarya, çok akıllı seni üttüm, Komünist olurum haa, yerlerse iyi politika.
Kurnazlıklarına tarihten bakalım İngiltere’de gündem ve yer tutmak medya’ya oturmak için amcalar şu kâzip şöhret yazar, şair Rudyard Kipling’e Yunan marşını İngilizceye çevirttirirler sanki Kipling yunanca biliyordu anlayın işte; sonra da hem el altından parasını veriyorlar, hem de gündem tutmak için bir nişan veriyorlar.
İşte tarihi hatalarını da burada yapıyorlar Kipling’e taktıkları madalyanın üzerindeki Röliyef Büyük İskender’e ait; Büyük İskender ne Yunan, ne Greek, ne Spartalı, ne Atinalı; adam Makedon ve Makedonyalı.
Makedonya’nın bağımsızlığına karşı hazımsızlık çeken Greek AB üyeliği sıfatını da tehdit ve şantaj aracı olarak kullanarak Makedonlara baskı uyguluyor. Kıbrısta bize yaptıkları aynı numara, bak Mavros aklını başına al, al zeytin dalını. 1974 de de Nato üyesi olman yetmedi, şimdide AB diyorsun, arkana güveniyorsun. Güvendiğin dağlara kar yağar. Akıllı ol.
Makedonya’yı ilk tanıyan dünya ülkesiyiz bizim eski coğrafyamız olmasına rağmen biz ses çıkarmıyoruz da Greek’in orada hesap içinde hesap döktürmesi ağrıma gidiyor.
90 yıldır Rumeli ve Balkan da tutunma politikaları oturtamamış bir diplomasinin başarısından söz edilemez.
Rumeli de ki insanlar yerinde İBATE edilmeli, kökünde İKAME edilmeli bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı. Nüfus kesafetimiz ne pahasına olursa olsun arttırılmalı,
Ne diyor Avrupa genişleme raporunda. Greek; Batı Trakya’da Türk yoktur; Müslümanlar vardır ve dilleri Müslümancadır??.
Pomaklara da siz zaten Greek’tiniz Türkler sizi Müslüman yaptı??.
Sormak lazım Pomak’ı Müslüman yaptım da seni niye yapmadım. Seni de bırak Atinalı İstanbul’dakileri niye yapmadım. Tarihte din değiştirme konusunda benden tek bir baskı gören var mı?
Hani Atina’ya Cami yapacaktın? Selanik’tekileri kapattın, Manastırdakileri taverna yaptın. Hani Baş Müftü’mü seçebilecektim, hani dernek tabelalarımı takabilecektim.
Sermayen yalan senin; son 11 yılda 4 Başbakanın da sözler verdi bizden alacağını aldı, yok oldu gitti. Şimdinin hükümeti Avrupadan alıp da yediğiniz 257 milyar euroyu Almanyadan harp tazminatı olarak benim sizden alacağım vardı, ona sayın demeğe getiriyor.             Densiz bir belediye başkanı ormanlarının yangınını bizden bilip 200 milyon euro tazminat istiyor. Ulan siz ne yaman hırsızmışsınız be, yüzünüz dahi kızarmıyor attığınız yalan ve mavralardan. Açtırmayın defterleri Lozan tazminatlarına yüzölçümünüz yetmez, Akritas planlarınız dersek, Lavrion dersek yüz yıl daha selamsız kalırız, en iyisi mi susun. Verdik Vakıf mallarınızı, bizim Vakıflar kökünden gitmiş. Sen Sinotun yok olmuş, Patrikliğin son bulmuştu insaniyet gösterdik, merhametten marazi çıktı. Heybeliyi açmak istiyormuşsun, önce Patrikhane’nin kapısını aç, Atina’da Cami yap, bir de Türkçe Üniversite, yüzün olsun be komşu, Haydi bre. Palikarya, Mavros seni. Eleniye selam.
Greek, sadece Hırsız demek
Hırsızın sermayesi de yalan…
Ben demiyorum, Meydan Laurese öyle yazmış Fransız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder